Kastje opknappen

Kastje opknappen

Met een lik verf en nieuwe kastknopjes knap je een kastje op een low budget manier op en geef je oma's kastje een tweede leven.

Je kunt ook mooie oude kastje vinden bij de kringloopwinkel en als je geluk hebt, staan er soms prachtige exemplaren langs de weg.

Als de vorm en het model je aanstaat, dan moet je er vaak even doorheen kijken om te zien wat je er van kunt maken.

Met krijtverf kun je heel simpel een kastje zonder schuren opknappen en als je een strakker (modern) resultaat wilt, dan zul je de kast goed moeten schoonmaken, schuren, gronden (met roller) en dan afschilderen met een verf naar keuze.

De uitstraling van een kast kun je zo makkelijk veranderen met nieuwe kastknoppen. Wij hebben ze in alle soorten, maten en stijlen.

Relatief goedkoop heb je gewoon een nieuwe kast in huis. Ook kun je doodgewone IKEA kasten op deze manier naar smaak veranderen.

Hier zie je een voorbeeld van een opgeknapte kast (de foto's zijn ingestuurd door een klant en wij vinden het resultaat prachtig geworden!)

Voor:


Na:Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10% APRIL KORTING!!! Code: APRIL10 (bij bestellingen vanaf 20,- en geldig tm 30 april) Verbergen