MEUBEL RESTYLERS : Ms. Verhip

MEUBEL RESTYLERS : Ms. Verhip

Wat ooit als een grapje begon, besloten we in 2019 waar te gaan maken: samen een bedrijf beginnen en van onze hobby ons werk maken. Lees hieronder meer over dit leuke bedrijf!

Stel jezelf in het kort voor:

Ik ben Michelle, 48 jaar, moeder van 2 gezellige puberzoons en ik woon in Amsterdam. Lang geleden heb ik de Hotelschool gedaan en daarna jaren als leidinggevende in hotels en   restaurants in binnen- en buitenland gewerkt. In 2001 ben ik bij Het Concertgebouw in Amsterdam aan de slag gegaan op de afdeling Hospitality en ik heb daar tot 2018 met veel plezier gewerkt. Nu ben ik samen met Sarah Munnik eigenaar van Ms. Verhip, wij verhippen oude meubels. 

Wanneer zijn jullie begonnen met opknappen met meubels en waarom/waardoor? 

Ik deed het voorheen af en toe als hobby en sinds 2019 is het mijn baan. De laatste jaren bij het Concertgebouw werkten Sarah en ik veel samen. We kunnen heel goed samenwerken, doordat we elkaar op veel vlakken goed aanvullen en daarnaast was het ook altijd heel gezellig. We hadden we het er wel eens over om samen een eigen bedrijf te beginnen en in 2019 besloten we de daad bij het woord te voegen. Sarah is echt een creatieve duizendpoot, dus toen ik zei ‘ik zou wel een kringloopwinkel willen starten waar je echt mooie spullen kunt kopen’, riep zij gelijk ‘ja leuk, dan gaan we zelf de meubels opknappen’! En zo is Ms. Verhip geboren. 

Even later zijn we van start gegaan in een oude loods in Duivendrecht, allerlei oude meubels overal en nergens vandaan gehaald en gewoon begonnen met schuren en verven. De vriend van Sarah is ook al zo’n handige Harry en hij heeft alle gereedschappen en machines die je maar kunt bedenken dus die investering hoefden we niet te maken waardoor we gelijk aan de slag konden. Een paar maanden later hebben we onze website gelanceerd en toen is het balletje gaan rollen...

Ca. anderhalf jaar later zijn we met de zaak naar Bussum verhuisd, daar zijn we nu de trotse eigenaren van een winkel met werkplaats in de kelder, ideaal!  

Hoe omschrijf je jullie stijl?

Verhipt vintage, oude meubels overgeverfd in mooie, warme kleuren met een kleine twist.

Hoe belangrijk zijn kastknoppen voor jullie gerestylede kasten? 

Wij vinden het leuk om oude kasten niet alleen een mooie kleur te geven, maar ook een grappig, opvallend detail toe te voegen, zoals een bijzondere kastknop. Een andere kleur en een nieuwe kastknop op een oud meubel maken zo’n enorm verschil! Goed in Stijl heeft zulke leuke en originele kastknoppen in hun assortiment, we kopen bijna al onze knoppen bij hun. 

Onze klanten reageren ook altijd enthousiast op de kekke kastknoppen van Goed in Stijl

Jullie droom/dromen voor de nabije toekomst?

Dat we blijven groeien met ons bedrijf en als sociale onderneming en nog meer mensen blij mogen maken met onze verhipte meubels. En als we dat dan kunnen combineren met een horeca-gedeelte in de winkel zou dat helemaal leuk zijn! 

Check de social media van Ms. Verhip:

Instagram: @msverhip

Website: msverhip.nl

Facebook: Ms. Verhip

Reacties

  1. Edwin Edwin

    Leuk, dat jullie van je hobby je werk hebben gemaakt en “oude” meubels een nieuwe ronde gunnen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    15% JULI KORTING!!! Code: JULI15 (bij bestellingen vanaf 20,- en geldig tm 31 juli) Verbergen