Etnisch Bohemien Interieurstijl

Etnisch Bohemien Interieurstijl

Momenteel zie je veel interieur accessoires in een etnische en bohemien stijl. Naast de luxe hotelstijl met veel velours en goud, komt deze stijl steeds meer in opmars.

Etnisch Bohemien Interieurstijl

De etnische boho stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen, zoals bamboe, riet, jute. Het kleurgebruik in de etnische stijl is divers, maar je ziet vooral de naturel tinten, steenkleuren, rode aarde tinten, zwart en wit. Het meest opvallende is dat de woon accessoires veelal ultramat zijn.

Wij verkopen kastknoppen die ultramat zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen en ook uitstekend passen in deze etnische boho interieurstijl. Een bestaande kast kun je dan op een budget vriendelijke manier met de kastknoppen aanpassen aan deze nieuwe interieurtrend.

Interieurinrichting interieurstijl

Zie hieronder een kleine greep kastknoppen uit onze webshop, die perfect in de etnische bohemian interieurstijl passen: Klik op de foto om direct naar het artikel in de webshop te gaan.

kastknop zwartJute kastknopPorseleinen kastknopkapstokhaak

Porseleinen kastknopZwarte kastknoppenBruine kastknopZwarte porseleinen kastknop

 

 

 

Reacties

  1. Kees Kees

    Hallo Goed in stijl. Leuk artikeltje en weer leuke inspiratie opgedaan in jullie webshop. Ik heb al verschillende keren kastknoppen bij jullie besteld. Jullie springen er echt uit kwa assortiment.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »