Betaalmethoden

Bestellingen dienen een minimale orderwaarde van €7,50 te hebben.

Je kunt kiezen voor verschillende betaalmethoden in de webshop:

IDeal

Met iDeal betaal je veilig en snel, via de vertrouwde omgeving van je eigen bank (Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers)

De betaling wordt dezelfde dag nog verwerkt en wij verzenden je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen. Lukt het niet om te betalen met iDeal? Controleer dan of er een storing is: https://beschikbaarheid.ideal.nl/

PayPal

Betalen met PayPal kan met je eigen PayPal account (ook als je een creditcard gekoppeld hebt). Ook PayPal betalingen ontvangen wij direct, waardoor wij snel kunnen verzenden. 

Bankoverschrijving

Kies je voor bankoverschrijving, dan maak je het bedrag van de bestelling zelf over. Je kunt het orderbedrag overmaken naar NL31RABO 0105587877 t.n.v. Goed in Stijl onder vermelding van het ordernummer.

Zodra het bedrag is bijgeschreven, versturen wij je bestelling. Wij houden je bestelling maximaal 2 werkdagen voor je vast. Indien het bedrag niet binnen deze 2 werkdagen is bijgeschreven op onze rekening, vervalt de order.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde manier. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalmethode.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    15% JULI KORTING!!! Code: JULI15 (bij bestellingen vanaf 20,- en geldig tm 31 juli) Verbergen