Kastknoppen per ruimte

Kastknoppen en deurknoppen koop je online bij Goed in Stijl. Wij hebben de grootste collectie bijzondere kastknopjes, deurknoppen, kastgreepjes en meubelbeslag van Nederland en België. Direct uit voorraad leverbaar en gratis verzending vanaf € 75.

Mooie cremekleurige handbeschilderde kastknop met caramel bruine blaadjes. De knop is geglazuurd en de blaadjes zijn mat zonder glazuur.

Het afdekplaatje aan de achterzijde kan op 2 manieren bevestigd worden of weggelaten worden
Lieve beige kleurig porseleinen kastknop met handbeschilderde zwarte stipjes en een goud randje. 
Mooie gedetailleerde antiek goudkleurige haas kastknop.
Porseleinen kastknop met klaprozen print met groen en goud. De kastknop staat leuk in baby-en kinderkamers. Kijk voor meer unieke kastknoppen in de webshop.
Deze kastknop heeft een organische vierkante vorm met aan de voorzijde gekleurde stipjes en een gouden randje.
Prachtige ronde gietijzeren kastknop met goudkleurige gespoten. De knop heeft aan de voorzijde een gestreept relief en is een mooie zware kwaliteit knop.
Porseleinen kastknop met klaprozen print met groen en goud. De kastknop staat leuk in baby-en kinderkamers. Kijk voor meer unieke kastknoppen in de webshop.
Ronde gietijzeren kastknop met goudkleurige gespoten. De knop heeft aan de voorzijde een gestreept relief en is een mooie zware kwaliteit knop.
Mooi gemaakte solide messing kastknopje

Maten: dia 1,5 cm
Ronde gietijzeren kastknop zilverkleurig gespoten. De knop heeft aan de voorzijde een gestreept relief en is een mooie zware kwaliteit knop.
Goudkleurige kastknop in de vorm van een blad. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »