Kastknoppen voor Kinderkamer en Babykamer | Goedinstijl

Shop hier voor de leukste en mooiste kastknopjes voor de babykamer en kinderkamer. Zelfs van een eenvoudige IKEA kast kun je een bijzondere commode maken met de liefste kastknoppen kinderkamer.

Metalen ronde kastknop met een patroon. Een eenvoudige manier om van je ladekast een eye-catcher te maken met deze metalen brocante kastknopjes.
Kastknop van porselein met de tekst Do what you love. Met deze mooie kastknop, maak je van een eenvoudige kast een bijzondere kast.
Metalen kastknop in de vorm van een dinosaurus. Deze kastknop is heel leuk op kasten in kinderkamers en babykamers.
Geef je kast een moderne bohemian uitstraling met deze kastknoppen met insecten. De stijl van deze knoppen is in de vintage floral en taxidermy stijl, die je nu in het interieur ziet.
Kastknopje van porselein in de vorm van een witte ster. Leuk om te combineren met de zwarte ster kastknop in onze webshop. De kastknoppen met ster staan mooi in de kinderkamer.
Porseleinen kastknopje met zwart wit afbeelding van een koolmees. Het knopje is creme wit met zwarte achterkant. Bijzonder kastknopje voor een lage prijs.
Brocante kastknop van metaal in cremekleur en sleets effect. Er is een inlay met groen bloemenmotief en glas. Fleur al je kasten, ladekasten en deuren op met deze bloem kastknop.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »