Kastknoppen voor Kinderkamer en Babykamer | Goedinstijl

Shop hier voor de leukste en mooiste kastknopjes voor de babykamer en kinderkamer. Zelfs van een eenvoudige IKEA kast kun je een bijzondere commode maken met de liefste kastknoppen kinderkamer.

Metalen ronde kastknop met een patroon. Een eenvoudige manier om van je ladekast een eye-catcher te maken met deze metalen brocante kastknopjes.
Kastknop van porselein met de tekst Do what you love. Met deze mooie kastknop, maak je van een eenvoudige kast een bijzondere kast.
Metalen kastknop in de vorm van een dinosaurus. Deze kastknop is heel leuk op kasten in kinderkamers en babykamers.
Geef je kast een moderne bohemian uitstraling met deze kastknoppen met insecten. De stijl van deze knoppen is in de vintage floral en taxidermy stijl, die je nu in het interieur ziet.
Kastknopje van porselein in de vorm van een witte ster. Leuk om te combineren met de zwarte ster kastknop in onze webshop. De kastknoppen met ster staan mooi in de kinderkamer.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    OKTOBER WOONMAAND 10% korting met code: woonmaand10 (bij bestellingen boven 25,-) t/m 31 oktober2019. LET OP: VERZENDING NA 27 OKTOBER! Verbergen