House Doctor

House Doctor

House Doctor is een hip deens merk op het gebied van woonaccessoires en meubels gerund door een familie en ontstaan in 2001

Wie Goed in Stijl al een tijdje volgt, weet dat een van de merken die we voeren House Doctor is. Het deense merk House Doctor kenmerkt zich door mooie en stoere basics voor je interieur en hippe bijzondere woonaccessoires.

Het bedrijf is in 2001 gestart en is een echt familiebedrijf en ze kenmerken zichzelf als vooruitstrevend, informeel en soms een beetje provocatief. Mixen van diverse stijlen in huis in plaats van alles maar op elkaar afstemmen (en laten wij daar nou net een voorstander van zijn)

Zij waren ook een van de eersten die meubels en woonaccessoires met koper in hun catalogus hadden staan (2012), toen bijna nog niemand hiervan gehoord/gelezen had.

Goed in Stijl is groot fan van hun mooie en bijzondere interieuraccessoires: kwalitatief van goede kwaliteit en zeer betaalbaar. De prijs/kwaliteit verhouding is telkens een positieve verrassing.

Wij kijken dan ook iedere keer halsreikend uit naar de nieuwste collectie. Deze lente zien we veel licht hout en groen. De kopertrend zet nog even voort, maar daar is goud ook bij gekomen. Dit alles in combinatie met marmer en pastels.

Via deze link zie je alle House Doctor producten bij elkaar

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10% APRIL KORTING!!! Code: APRIL10 (bij bestellingen vanaf 20,- en geldig tm 30 april) Verbergen